editorial_3.jpg
editorial_3.jpg

Find your harmony


SCROLL DOWN

Find your harmony


findyourharmony-visual.jpg

Find your harmony is een workshop waar de interne groeps-

communicatie versterkt wordt aan de hand van een interactief luistermodel op basis van klassieke muziek.

Heel veel teams binnen een professioneel kader hebben de dag van vandaag te maken met uitdagingen op vlak van interne communicatie en groepsdynamiek. Ieder van ons wordt geconfronteerd met een hels werkritme. Overstelpt door een overload aan e-mails, vergaderverzoeken en strakke deadlines vergeten we soms dat het succes van een goede business gevormd wordt door een sterke teamgeest.

De workshop Find Your Harmony legt aan de hand van een aantal fragmenten, die de deelnemers zelf analyseren, de pijnpunten bloot van interne communicatie. We duiken in de muziekgeschiedenis en komen tot de conclusie dat muziek van vroeger uitdagingen van vandaag kan tegemoet komen.

De workshop wordt zowel in het Nederlands, als in het Engels aangeboden.


 
Bedankt voor het overbrengen van je passie en kennis om mijn team en mezelf een onvergetelijk moment te geven. We hebben de kritische succesfactoren voor goede teamcommunicatie ten gronde beleefd en gevoeld dankzij je keuze voor klassieke muziek. Bovendien waren we echt ontkoppeld van ons werk en hebben we een diep gelukkig moment beleefd.
— Christiane Malcorps, Global Head Facility Management & Country Manager Belgium SOLVAY SA
 

 
Ik wil je graag laten weten dat we je workshop geweldig vonden! We hebben er regelmatig naar teruggegrepen in de volgende dagen van onze teambuilding, en meer nog dan het eigenlijke doel van de workshop (leren luisteren naar elkaar), hebben we ontdekt wat je muziekvoorkeur eigenlijk over je karakter vertelt. Je grondige kennis van de muziekgeschiedenis (daarmee heb je echt indruk gemaakt!) gekoppeld aan je zichtbare en hoorbare enthousiasme zijn nog lang blijven nazinderen. ’s Avonds vertelde een van de collega’s zelfs dat hij ineens terug zin had gekregen om zijn instrument terug op te nemen nadat hij het jaren verwaarloosd heeft.

Ik hoop dat je nog veel succes zult hebben met je workshop “Find Your Harmony” want de klassieke muziek verdient het om vaker beluisterd te worden en de koppeling die jij maakt tussen de muziek en teamwerking is echt uniek!
— Luk Laerenbergh, Algemeen secretaris / Corporate secretary Port of Antwerp
 

boeken.png

Welke competenties worden getraind?

• Luisteren (naar de muziek en elkaar)
• Luistervaardigheid
• Spreken voor de groep
• Feedback krijgen en geven
• Zelfvertrouwen ontwikkelen
• Aandacht vasthouden
• Concentratievermogen

freelance.png

Duur?

2 uur

writing.png

Voor wie?

Elke groep die zijn teamdynamiek en communicatie wil evalueren en versterken. Niemand moet een muziekkenner zijn. Iedereen kan deelnemen.

De workshop wordt zowel in het Nederlands, als in het Engels aangeboden.


writing.png

Voor hoeveel?

Teams van 4 tot 20 personen

freelance.png

Werkwijze?

  1. Voorbereidende sessie met groepsmanager en/of HR-manager over de doelstellingen van de sessie die breed op meerdere communicatie competenties gericht kunnen zijn of die een specifieke focus kunnen hebben

  2. De workshop zelf

  3. Nabespreking met groepsmanager en/of HR-manager

boeken.png

Waar?

In de kantoren van de organisatie of bedrijf, of op locatie.


“Klassieke muziek bevordert de interne communicatie”

Artikel over Find Your Harmony voor KMO-Insider
auteur: Edith Vervliet

 
kmo-insider.png

“Iemand die voor de eerste keer een klassiek concert beleeft, beseft op dat moment hoe fantastisch dat is. De weg naar de concertzaal is echter lang en moeilijk. Ik wil die drempel weghalen en de customer centricity, die zo belangrijk geworden is in de bedrijfswereld, doortrekken naar de muzieksector.”

 

“Bach to business !”

Artikel in Trends | Tendances
auteur: Fabrice Lambert

 
young leaders.jpg

“Les émotions que déclenche la musique classique peuvent aider à identifier mon but dans la vie, ma valeur ajoutée.”